Winkel

Je bruiloft op maat

Ringplateau Larikshout met linten

19.95

Materiaal: Larikshout

Afwerking: geschuurd

Afmeting: 10 * 15-20 * 3 cm (l*b*h)

Levering

Kleur van de letters, lettertype en kleur lint kunnen zoals het voorbeeld, maar ook andere mogelijkheden zijn mogelijk. Deze kun je aangeven bij opties. Willen jullie het plateau voorzien hebben van een eigen tekst? Vermeld deze tekst/symbolen en jullie namen/trouwdatum in het tekstvakje onder de opties.

 

Wissen

Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Ringplateau Larikshout

  Het ringplateau larikshout is van onbewerkt Lariks ofwel Douglashout. Larikshout is in opkomst en wordt net als het steigerhout ook steeds populairder. Dit ringplateau is geheel gemaakt van onbewerkt Larikshout waardoor ook nog een stuk van de schors aan de zijkant aanwezig is. De ringen worden aan de linten bevestigd. Het is een eigentijdse draai aan het klassieke ringkussen.

  Het ringplateau van Larikshout is geheel zelf samen te stellen, het voorbeeld geeft Mr. & Mrs. aan, maar willen jullie eigen namen of een andere tekst of symbool erop dat is geen probleem. Bij Belevenis op je Bruiloft maken we alles met de hand. Dit biedt de mogelijkheid om niet alleen de tekst geheel zelf samen te stellen, maar ook het lettertype en de kleur van de tekst. Ook de kleuren van de linten kun je aangeven. Op deze manier heeft de ringdrager een persoonlijk stukje van jullie om naar het altaar te dragen. Stel jullie eigen ringplateau dus geheel zelf samen.

  De kleur en lettertype en de kleur van het lint, geef je aan als optie. Jullie namen en datum kun je doorgeven bij Vermeld jullie namen, in het tekstvakje onder de opties. De opties waaruit je kan kiezen, is te zien bij de pagina kleuren en lettertype. Op deze manier heeft de ringdrager een persoonlijk stukje van jullie om naar het altaar te dragen. Stel jullie eigen ringplateau dus geheel zelf samen.

  Kies iets anders dan een ringkussen! Het ringenplateau larikshout heeft een afmeting van 10 bij 15 – 20 cm en is 3 cm dik. Willen jullie hem in een andere kleur hebben is dat geen probleem, neem dan gerust eerst contact met ons op.

  Levertijd:

  Alle producten van Belevenis op je Bruiloft worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen.  Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebrande letters, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart

  Kleur lint

  wit, ivoor (gebroken wit), licht roze, zwart

  Lettertype

  ‘Éigen Lettertype’ (opgeven in het tekstvakje onder opties), ‘Zoals het voorbeeld’, Always Forever, Arial, Century Gothic, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil

Inloggen

Winkelwagen

Producten