Winkel

Je bruiloft op maat

Ringplateau gebruikt steigerhout

17.95

Materiaal:  Gebruikt steigerhout

Afmeting: 15 * 20 cm

Afwerking: Geschuurd

Belangrijk! Willen jullie het ringplateau voorzien hebben van een eigen tekst? vermeld de tekst/symbolen en jullie namen en trouwdatum in het tekstvakje onder de opties.

 

Wissen

Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Het Ringplateau

  Ringplateau is gemaakt van gebruikt Steigerhout. Het is geheel te voorzien van jullie eigen teksten en symbolen. De ringen worden in de rond uitgefreesde inkepingen worden geplaatst. De ringen worden geplaatst in de uitgefreesde rondjes. Wat nog een extra leuk detail is aan het ringplateau er kunnen na afloop van jullie prachtige dag waxinelichtjes in worden geplaatst. Jullie worden dan elke dag nog herinnert aan jullie trouwdag.

  Mogelijkheden

  Belevenis op je Bruiloft maakt gepersonaliseerde trouwaccessoires. Gepersonaliseerd houdt in dat jullie zelf teksten, eventuele datum of harten op het steigerhouten ringplateau kunnen laten zetten. Niet alleen de teksten en symbolen zijn zelf te kiezen maar ze zijn ook te zetten in vele lettertype en in vele kleuren. Jullie kunnen ook kiezen voor de namen in een bepaalde kleur en het hart (indien gewenst) een geheel andere kleur te geven. Jullie ringplank wordt op deze wijze geheel eigen. De kleur en lettertype geef je aan als optie, jullie namen, datum en eventueel decoraties kun je doorgeven in het tekstvakje onder de opties De opties waaruit je kan kiezen, is te zien bij de pagina kleuren en lettertype.

  Het ringplateau heeft een afmeting van 15 bij 20 cm. En een gewicht van +/- 500 gram, wat het voor kinderen goed hanteerbaar en draagbaar maakt. Zien jullie al voor je dat de bruidskinderen hiermee tijdens de ceremonie lopen?

  Willen jullie nu een aangepast ringenplateau? Bijvoorbeeld extra gevreesde rondjes voor de ringen van de kinderen of een wat grotere afmeting van het ringplateau, geen probleem. Neem gerust contact met ons op.

  Levertijd:

  Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebrande letters, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart

  Lettertype

  ‘Éigen Lettertype’ (opgeven in het tekstvakje onder opties), ‘Zoals het voorbeeld’, Always Forever, Arial, Century Gothic, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil