Winkel

Je bruiloft op maat

Ringendoosje steigerhout

22.95

Materiaal: steigerhout

Afwerking: licht grijs gebeitst

Afmeting: 8*12*5 cm (L*B*H)

Belangrijk!  Kleur van de letters en lettertype  kunnen zoals het voorbeeld, maar ook andere opties zijn mogelijk. Deze kan je aangeven bij opties.   Willen jullie het ringendoos voorzien hebben van een eigen tekst? Vermeld deze tekst/symbolen en jullie namen/trouwdatum in het tekstvakje onder de opties.

 

Wissen

Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Ringendoosje steigerhout

  Ringendoosje steigerhout is gemaakt van licht grijs gebeitst steigerhout. Het houten ringendoosje is een modern alternatief voor het klassieke ringkussen en te voorzien van uw persoonlijke tekst. Elke tekst en zelfs symbolen kunnen op en in het ringendoosje worden geplaatst. Als je de deksel open schuift, kunnen de ringen in de 2 gevreesde worden geplaatst. De gevreesde rondingen zijn schuin speels in het ringendoosje verwerkt. Een mooie platte schroef houd alles goed bij elkaar, maar zorgt er ook voor dat hij makkelijk is open te schuiven.

  Trouwceremonie

  Laat jullie trouwringen schitteren op de trouwceremonie. Deze ringen worden uitgewisseld na het ja-woord. Dat is hét hoogtepunt van de bruiloft. Het belooft een mooie begin te worden van een goed huwelijk.

  Mogelijkheden

  Bij Belevenis op je Bruiloft maken we alles met de hand. Dit biedt de mogelijkheid om niet alleen de tekst geheel zelf samen te stellen, maar ook het lettertype en de kleur van de tekst. Hierdoor maken jullie het moment van de ringen uitwisselen nog persoonlijker. De namen en de datum worden met een (gekleurde) vinyl erop geplaatst. De kleur en lettertype geef je aan als optie, jullie namen en datum kun je doorgeven bij het tekstvakje onder de opties. De opties waaruit je kan kiezen, is te zien bij de pagina kleuren en lettertype.

  Het ringendoosje is voorzien van een schroef, door de twee delen van elkaar te schuiven word hij geopend. De ringendoos heeft een afmeting van 8*12*5 cm (L*B*H) en is gemaakt van steigerhout. De binnenzijde heeft twee ronde ruimtes om de ringen in te plaatsen. De ringendoos is een eigentijds product en geheel in eigen stijl te verkrijgen. Bij Belevenis op je bruiloft hebben we meerdere producten die van het zelfde materiaal zijn gemaakt neem gerust een kijkje bij de enveloppendoos of gastenboek(bord)

  Andere wensen?

  Willen jullie nu een aangepaste ringendoos?  Bijvoorbeeld extra gevreesde rondjes voor de ringen van de kinderen, of een wat grotere afmeting van het ringdoosje. Dat is geen probleem, kunnen (bijna) alles maken! Neem gerust contact met ons op.

  Levertijd

  Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Lettertype

  ‘Éigen Lettertype’ (opgeven in het tekstvakje onder opties), ‘Zoals het voorbeeld’, Always Forever, Arial, Century Gothic, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebrande letters, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart

Inloggen

Winkelwagen

Producten