Winkel

Je bruiloft op maat

Ringendoosje gebruikt steigerhout

22.95

Materiaal: steigerhout

Afwerking: gebruikt gebeitst

Afmeting: 8*12*5 cm (L*B*H)

Levering

Belangrijk!  Kleur van de letters en lettertype  kunnen zoals het voorbeeld, maar ook andere opties zijn mogelijk. Deze kan je aangeven bij opties.

Willen jullie het ringendoos voorzien hebben van een eigen tekst? Vermeld deze tekst/symbolen en jullie namen/trouwdatum in het tekstvakje onder de opties.

Wissen

Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Ringendoosje gebruikt steigerhout

  Ringendoos gebruikt steigerhout is gemaakt van gebruikt steigerhout zoals de titel al verraad. Het ringendoosje is een modern alternatief voor het klassieke ringkussen en te voorzien van uw persoonlijke tekst. Elke tekst en zelfs symbolen kunnen op en in het ringendoosje worden geplaatst. Als je de deksel open schuift kunnen in de 2 gevreesde rondjes de ringen worden geplaatst. De gevreesde rondingen zijn schuin speels in het ringendoosje verwerkt. Een mooie platte schroef houd alles goed bij elkaar, maar zorgt er ook voor dat hij makkelijk is open te schuiven.

  Mogelijkheden

  Bij Belevenis op je Bruiloft maken we alles met de hand. Dit biedt de mogelijkheid om niet alleen de tekst geheel zelf samen te stellen, maar ook het lettertype en de kleur van de tekst. De kleur en lettertype geef je aan als optie, jullie namen en datum kun je doorgeven in het tekstvakje onder de opties. De opties waaruit je kan kiezen, is te zien bij de pagina kleuren en lettertype Hierdoor maken jullie het moment van de ringen uitwisselen nog persoonlijker.

  Het ringendoosje is voorzien van een schroef, door de twee delen van elkaar te schuiven word hij geopend. De ringendoos heeft een afmeting van 8*12*5 cm (L*B*H) en is gemaakt van steigerhout. De binnenzijde heeft twee ronde ruimtes om de ringen in te plaatsen. De ringendoos is een eigentijds product en geheel in eigen stijl te verkrijgen. Bij Belevenis op je bruiloft hebben we meerdere producten die van het zelfde materiaal zijn gemaakt neem gerust een kijkje bij de enveloppendoos of gastenboek(bord)

  Willen jullie nu een aangepaste ringendoos met bijvoorbeeld extra gevreesde rondjes voor de ringen van de kinderen of een wat grotere afmeting van het ringdoosje, geen probleem. Neem gerust contact met ons op.

  Levertijd:

  Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Lettertype

  ‘Éigen Lettertype’ (opgeven in het tekstvakje onder opties), ‘Zoals het voorbeeld’, Always Forever, Arial, Century Gothic, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebroken wit, Geel, Goud, Hard roze, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart