Winkel

Je bruiloft op maat

Ringendoos Sloophout, robuust

22.95

Materiaal: Sloophout

Afwerking: geschuurd

Afmeting: 10*12*5 cm (L*B*H)

Levering

Belangrijk!  Kleur van de letters en lettertype  kunnen zoals het voorbeeld, maar ook andere opties zijn mogelijk. Deze kun je aangeven bij opties.

Willen jullie het ringendoos voorzien hebben van een eigen tekst? Vermeld deze tekst/symbolen en jullie namen/trouwdatum in het tesktvakje onder de opties.

 

Wissen

Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Ringendoos Sloophout, robuust

  Ringendoos Sloophout heeft een unieke uitstraling. De ringendoos is een modern alternatief voor het klassieke ringkussen en te voorzien van uw persoonlijke tekst. Sloophout is bijzonder omdat geen plank gelijk is! Dat geeft het ringendoosje een robuust en stoer uiterlijk. De twee gevreesde rondingen zijn voor jullie ringen, maar het mooiste is nog dat het ringendoosje na de bruiloft ook te gebruiken is. De twee gevreesde rondingen zijn precies groot genoeg om twee waxinelichtjes in te plaatsen! Elke tekst en zelfs symbolen kunnen op en in de ringendoos worden geplaatst. Een stoere schroef houd alles goed bij elkaar, maar zorgt er ook voor dat hij makkelijk is open te schuiven.

  Mogelijkheden

  Bij Belevenis op je Bruiloft maken we alles met de hand. Dit biedt de mogelijkheid om niet alleen de tekst  geheel zelf samen te stellen, niet alleen de tekst, maar ook het lettertype en de kleur van de tekst. Hierdoor maken jullie het moment van de ringen uitwisselen nog persoonlijker. Een schroef zorgt ervoor dat de ringendoos verbonden is. De twee delen van dit ringendoos sloophout, kunnen zo van elkaar te schuiven word hij geopend. De ringendoos heeft een afmeting van 10*12*5 cm (L*B*H) en is gemaakt van Sloophout. De ringendoos is een eigentijds product en geheel in eigen robuuste stijl te verkrijgen. Bij Belevenis op je Bruiloft hebben we meerdere producten die van het zelfde materiaal zijn gemaakt neem gerust een kijkje bij de wegwijzer sloophout.

  Willen jullie nu een aangepaste ringendoos met bijvoorbeeld extra gevreesde rondjes voor de ringen van de kinderen of een wat grotere afmeting van het ringdoosje, geen probleem. Neem gerust contact met ons op.

  Levertijd:

  Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Lettertype

  ‘Éigen Lettertype’ (opgeven in het tekstvakje onder opties), ‘Zoals het voorbeeld’, Always Forever, Arial, Century Gothic, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebrande letters, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart