Winkel

Je bruiloft op maat

Houten schijf voor trouwringen

24.50

Materiaal: houten ronde schijf

Afmeting: 25 cm* 3 cm (LxH)

De kleur, lettertype en decoraties geef je aan als optie, jullie namen en datum (en eventueel tekst) kun je doorgeven in het tekstvakje onder de opties

Wissen

Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Houten schijf voor trouwringen

  De houten schijf is afkomstig van een boom; ofwel het is een boomschijf. Hout is een mooi product. Net zoals jullie ringen. Deze mogen gezien worden! Hoe mooi is het dan deze op een prachtige manier te laten zien. Het is een alternatief voor het welbekende kussentje.

  Uniek

  Deze boomschijf is een uniek product! Wanneer jullie namen erop staan met daarbij de trouwdatum is het al heel speciaal. Wellicht hebben jullie een symbool of jullie voorletters in sierlijke vorm op de trouwkaart? Deze kunnen dmv vinyl erop gebracht worden.

  Decoratie

  De decoratie;  jullie namen, trouwdatum en symbolen kunnen, net als een tekst erop aangebracht worden met vinyl. Daarbij heb je een keuze voor een kleur en lettertype. Bij Belevenis op je Bruiloft maken we alles met de hand. Dit biedt de mogelijkheid om niet alleen de tekst geheel zelf samen te stellen, maar ook het lettertype en de kleur van de tekst. Hierdoor maken jullie het moment van de ringen uitwisselen nog persoonlijker.  De kleur en lettertype geef je aan als optie, jullie namen en datum kun je doorgeven in het tekstvakje onder de opties De opties waaruit je kan kiezen, is te zien bij de pagina kleuren en lettertype. Dit kan je in de bestelopties aangeven.

   

  Levertijd:

  Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen.  Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebrande letters, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart

  Lettertype

  Always Forever, Arial, Century Gothic, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil

Inloggen

Winkelwagen

Producten