Winkel

Je bruiloft op maat

Het ringendoosje steigerhout grijs

22.95

Materiaal:  Steigerhout

Afwerking: Licht grijs gebeitst

Afmeting: 12*8*5 cm

Levering

Belangrijk!  Kleur van de letters en lettertype  kunnen zoals het voorbeeld, maar ook andere opties zijn mogelijk. Deze kun je aangeven bij opties.

Willen jullie het ringendoos voorzien hebben van een eigen tekst? Vermeld deze tekst/symbolen en jullie namen/trouwdatum in het tekstvakje onder de opties.

 

Wissen

Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Het ringendoosje steigerhout grijs

  Het ringendoosje dat van Steigerhout is gemaakt, is licht grijs gebeitst. Het is een modern alternatief voor het klassieke ringkussen en te voorzien van uw persoonlijke tekst. Elke tekst en zelfs symbolen kunnen op en in de ringendoos worden geplaatst. De ringendoos is na jullie prachtige dag ook nog te gebruiken. Als je de deksel open klapt kunnen in de 2 gevreesde rondjes waxinelichtjes worden geplaatst. Zo kunnen jullie elke dag aan jullie mooie trouwdag worden herinnert.

  Bij Belevenis op je Bruiloft maken we alles met de hand. Dit biedt de mogelijkheid om niet alleen de tekst geheel zelf samen te stellen, maar ook het lettertype en de kleur van de tekst. Hierdoor maken jullie het moment van de ringen uitwisselen nog persoonlijker. De namen en de datum worden met een (gekleurde) vinyl erop geplaatst. De kleur en lettertype geef je aan als optie, jullie namen, datum en eventueel decoraties kan je plaatsen in het tekstvakje onder de opties. De opties waaruit je kan kiezen, is te zien bij de pagina kleuren en lettertype.

  De ringendoos is voorzien van een piano scharnier om hem te openen en heeft een afmeting van 8*12*5 cm (L*B*H) en is gemaakt van steigerhout. De binnenzijde heeft twee ronde ruimtes om de ringen in te plaatsen. De ringendoos is een eigentijds product en geheel in eigen stijl te verkrijgen. Bij Belevenis op je bruiloft hebben we meerdere producten die van het zelfde materiaal zijn gemaakt neem gerust een kijkje bij de enveloppendozen

  Willen jullie nu een aangepast ringendoos met bijvoorbeeld extra gevreesde rondjes voor de ringen van de kinderen of een wat grotere afmeting van het ringdoosje, geen probleem. Neem gerust contact met ons op.

  Levertijd:

  Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Lettertype

  ‘Éigen Lettertype’ (opgeven in het tekstvakje onder opties), ‘Zoals het voorbeeld’, Always Forever, Arial, Century Gothic, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebrande letters, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart