Winkel

Je bruiloft op maat

Houten gastenboek (onbewerkt)

27.50

Houten gastenboek (onbewerkt)

Materiaal: blank plaatmateriaal

Afwerking: geschuurd

Afmeting: 31 cm* 23 cm* 2 cm (LxBxH)

Het gastenboek heeft 40 pagina’s ofwel 20 blaadjes, u kunt altijd bladeren bijbestellen er kunnen maximaal 100 blaadjes in het gastenboek.

Levering

Belangrijk! Bij het afrekenen kunt u in de omschrijving aangeven welke tekst u wilt, ringen of lint (en welke kleur lint), lettertype en de kleur van de tekst.

Al onze producten worden op bestelling gemaakt. Houdt u rekening met een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken.

Wissen

Artikelnummer: BOB00047 Categorieën: ,
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Houten gastenboek

  Het houten gastenboek van onbewerkt hout is een mooie herinnering van vrienden en familie die zijn geweest op jullie bruiloft. Dit gastenboek van onbewerkt hout is een echte eyecatcher tijdens de receptie. Alle aanwezigen zullen in de rij staan om hierin te willen schrijven. Een geschreven boodschap van geliefde is toch zoveel mooier als het staat in een persoonlijk gastenboek. Maak het persoonlijk door jullie namen en trouwdatum erop te zetten. Zelf een tekst en lettertype  is natuurlijk ook mogelijk. Maar een combinatie van diverse kleuren ook. Neem hiervoor contact via de mail

  De afmeting van het boek is 23 cm bij 32 cm. Jullie kunnen kiezen om het houten gastenboek in te binden met ringen of met linten. De kaft en het papier worden samengebonden door middel van ringen of lint, dit kunnen jullie zelf bepalen. Er worden standaard 20 witte bladen meegeleverd. Dit zijn in totaal dan 40 pagina’s. Zijn de 20 meegeleverde bladeren niet genoeg? Extra bladeren zijn te bestellen middels artikel gastenboek bladeren.

  Levertijd:

  Alle producten van Belevenis op je Bruiloft worden met de handgemaakt, hierdoor geldt er een standaard levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Mocht de standaard levertijd een probleem zijn neem dan gerust even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

   

 • Extra informatie

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebroken wit, Geel, Goud, Hard roze, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart

  Lettertype

  Always Forever, Arial, Century Gothic, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil