Winkel

Je bruiloft op maat

Houten Gastenboek (limited 2.0)

32.95

Houten gastenboek

Gemaakt van vloerdelen

Afwerking: de vloerdelen zijn geolied en licht opgeschuurd

Afmeting 31 cm* 23 cm* 2 cm (LxBxH)

Het gastenboek heeft 40 pagina’s ofwel 20 blaadjes, u kunt altijd bladeren bijbestellen er kunnen maximaal 100 blaadjes in het gastenboek.

Levering

Belangrijk!  Kleur van de letters en lettertype  kunnen zoals het voorbeeld (Kleur=wit, Lettertype=Lavenderia), maar er zijn ook andere mogelijkheden. Bekijk ze bij Kleuren en Lettertype Je kunt ze aangeven bij opties.

Willen jullie het voorzien van een eigen tekst? Vermeld deze tekst/symbolen en jullie namen/trouwdatum, rechtsboven bij het afrekenen in de ‘bestelopties’.

 

Wissen

Artikelnummer: BOB00046 Categorie:
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Houten Gastenboek

  Het houten gastenboek is een mooie herinnering van vrienden en familie die zijn geweest op jullie bruiloft. Dit houten gastenboek limited edition van vloerdelen is een echte eyecatcher tijdens de receptie. Alle aanwezigen zullen in de rij staan om hierin te willen schrijven. Een geschreven boodschap van geliefde is toch zoveel mooier als het staat in een persoonlijk gastenboek. Maak het houten gastenboek persoonlijk door jullie namen en trouwdatum erop te zetten. Zelf een tekst, lettertype en kleur van de letter verzinnen is natuurlijk ook mogelijk.

  De afmeting van het boek is 23 cm bij 32 cm. De kaft en het papier worden samengebonden door middel van ringen. Er worden standaard 20 witte bladen meegeleverd. Dit zijn in totaal dan 40 pagina’s. Zijn de 20 meegeleverde bladeren niet genoeg? Extra bladeren zijn te bestellen middels artikel gastenboek bladeren. Andere kleur bladeren? Dat is ook mogelijk. Dit is ook een van de opties.

  Levertijd:

  Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. In tijden van drukte kan de levertijd uiterlijk oplopen tot een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Lettertype

  ‘Éigen Lettertype’ (opgeven in het tekstvakje onder opties), ‘Zoals het voorbeeld’, Always Forever, Arial, Century Gothic, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebrande letters, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart

  Kleur bladeren

  wit, licht grijs, créme, oranje, goudgeel, geel, zalm, roze, felroze, lila, helblauw, blauw, mint groen, groen, rood, zwart