Winkel

Je bruiloft op maat

Houten-gastenboek-a5 (limited 2.0)

19.95

Houten gastenboek A5

Gemaakt van vloerdelen

Afwerking: de vloerdelen zijn geolied en licht opgeschuurd

Afmeting 17 cm* 23 cm* 2 cm (LxBxH)

Belangrijk!  Kleur van de letters en lettertype  kunnen zoals het voorbeeld, maar ook andere opties zijn mogelijk. Deze kan je aangeven bij opties. Willen jullie het gastenboek voorzien hebben van een eigen tekst/symbool? Vermeld deze tekst/symbolen en jullie namen/trouwdatum, rechtsboven bij het afrekenen in de ‘bestelopties’.

Het gastenboek heeft 40 pagina’s ofwel 20 blaadjes, u kunt altijd bladeren bijbestellen er kunnen maximaal 100 blaadjes in het gastenboek.

 

Wissen
Artikelnummer: BOB00125 Categorieën: ,
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Houten Gastenboek

  Het houten gastenboek is een mooie herinnering van vrienden en familie die zijn geweest op jullie bruiloft. Dit houten gastenboek limited edition van vloerdelen is een echte eyecatcher tijdens de receptie. Alle aanwezigen zullen in de rij staan om hierin te willen schrijven. Een geschreven boodschap van geliefde is toch zoveel mooier als het staat in een persoonlijk gastenboek. Maak het houten gastenboek persoonlijk door jullie namen en trouwdatum erop te zetten. Zelf een tekst, lettertype en kleur van de letter verzinnen is natuurlijk ook mogelijk.

  De afmeting van het boek is 23 cm bij 17 cm. Jullie kunnen kiezen om het houten gastenboek in te binden met ringen of met linten. De kaft en het papier worden samengebonden door middel van ringen of lint, dit kunnen jullie zelf bepalen. Er worden standaard 20 witte bladen meegeleverd. Dit zijn in totaal dan 40 pagina’s. Zijn de 20 meegeleverde bladeren niet genoeg? Extra bladeren zijn te bestellen middels artikel gastenboek bladeren.

  Levertijd:

  Alle producten van Belevenis op je Bruiloft worden met de handgemaakt, hierdoor geldt er een standaard levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Mocht de standaard levertijd een probleem zijn neem dan gerust even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 • Extra informatie

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebrande letters, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart

  Lettertype

  ‘Éigen Lettertype’ (opgeven in het tekstvakje onder opties), ‘Zoals het voorbeeld’, A song for jennifer, Always Forever, Always in my heart, Arial, Century Gothic, Geen belettering, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil

  Kleur bladeren

  wit, licht grijs, creme, oranje, goudgeel, geel, zalm, roze, felroze, lila, helblauw, blauw, mintgroen, groen, rood, zwart