Winkel

Je bruiloft op maat

Het gastenboek-A4 met combi Gebrand en Vinyl

39.95

Materiaal: blank plaatmateriaal

Afwerking: geschuurd

Decoratie/Letters: Gebrand/Vinyl (Vinyl letters kunnen in diverse kleuren)

Het gastenboek heeft 40 pagina’s ofwel 20 blaadjes, u kunt altijd bladeren bijbestellen er kunnen maximaal 100 blaadjes in het gastenboek.

Wissen

Artikelnummer: BOB00143 Categorieën: , Tags: , , , , ,
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Het gastenboek-A4 met combi Gebrand en Vinyl

  Het  gastenboek-A4 is een mooie aanwinst voor jullie bruiloft. Het is gemaakt van onbewerkt hout waarbij op de voorkant de decoraties erop gebrand worden. De namen en trouwdatum kunnen met gekleurde vinyl aangebracht worden.  Je kunt dit voorbeeld te nemen, of een eigen ontwerp. Dit zou bv jullie trouwkaart of een speciale betekenis kunnen zijn. Dat is nog eens een goede reden om voor dit boek te kiezen! Het ontwerp stuur je, na de bestelling in de webshop, via de mail. Vergeet daarbij niet de bestelcode bij te zetten, die ontvangt bij de bestelling. Deze begint met een #.

  Inhoud

  Het heeft standaard witte bladeren waarop de (dag) gasten een anekdotes of hun namen kunnen plaatsen. Hoe leuk is het om deze berichtjes terug te lezen, waardoor een mooie herinnering is. Vooral omdat het van vrienden en familie die zijn geweest op jullie bruiloft.

  Jullie namen en de datum worden met een (gekleurde) vinyl erop geplaatst. De kleur en lettertype geef je aan als optie, de namen en datum kun je doorgeven bij ‘Bestelnotitities‘, die rechtsboven te vinden zijn bij het ‘Afrekenen‘. De opties die er mogelijk zijn,  kan je zien bij de pagina kleuren/belettering.

  De afmeting van het boek is 23 cm bij 32 cm. Bovendien kunnen jullie kiezen om het houten gastenboek in te binden met ringen of met linten. Ook dit is een van de opties die te kiezen is. Er worden standaard 20 witte bladen meegeleverd. Dit zijn in totaal dan 40 pagina’s. Zijn de 20 meegeleverde bladeren niet genoeg? Extra bladeren zijn te bestellen middels artikel gastenboek bladeren.

  Levertijd:

  Alle producten van Belevenis op je Bruiloft worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. In tijden van drukte kan de levertijd uiterlijk oplopen tot een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Lettertype

  Always Forever, Arial, Century Gothic, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebroken wit, Geel, Goud, Hard roze, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart

  Inbinden

  Ringen, Lint wit, Lint zwart, Lint licht roze