Winkel

Je bruiloft op maat

Gastenbord vurenhout (bruin)

29.9549.95

Tekstbord vurenhout

Materiaal: vurenhout

Afwerking: donker bruin gebeitst

Afmeting: 60*40cm, (40-60 gasten), 75*60 cm (70-90 gasten) 100×60 cm (100-120 gasten) 125×60 cm (130-150 gasten)

Levering

Belangrijk!  Kleur van de letters en lettertype  kunnen zoals het voorbeeld, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Deze kan je aangeven bij opties.  Willen jullie het ringendoos voorzien hebben van een eigen tekst? Vermeld deze tekst/symbolen en jullie namen/trouwdatum hieronder in het tekstvakje.

Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

Wissen

Artikelnummer: BOB00135-1 Categorieën: , , Tags: , ,
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Gastenbord vurenhout (bruin)

  Onze gastenbord vurenhout (bruin) is een keer iets heel anders waar je nog lang van kunt nagenieten. Het standaard gastenboek is natuurlijke leuk, maar wordt niet zo vaak meer ingekeken. Dit terwijl er zulke mooie en lieve wensen voor jullie van familie en vrienden in staan. Het gastenboek-bord kun je na de bruiloft overal in huis ophangen.

  Het bijzondere aan dit bord is, is dat de gasten met een witte stift een lief berichtje met hun namen direkt kunnen schrijven. Deze witte stiften kan je bij ons ook bestellen: witte stiften.

  De afmeting van de borden zijn 60*40 cm (40-50 gasten), 90*60 cm (60-70 gasten) en 105×60 cm (80-90 gasten)  De borden worden liggend geleverd worden. Het bord is gemaakt van donker bruin gebeitst vurenhout. Alle borden kunnen worden voorzien van jullie eigen tekst(en), lettertype en kleur letter. Jullie kunnen het bord ook makkelijk op bijvoorbeeld een schildersezel kunnen plaatsen. De schildersezel kunnen jullie dan mooi versieren met bijvoorbeeld ballonnen of een bloemstuk. Hebben jullie een specifieke kleur als thema? Dan kunnen jullie ook de kleur aanpassen aan jullie thema.

  De kleur en lettertype kunnen zoals het voorbeeld, maar je kunt ook een andere keuze hebben. Dit geef je aan bij de opties.  De opties waaruit je kan kiezen, zijn te zien bij de pagina kleuren en lettertype.

  Een eigen lettertype of wellicht de voorkant van jullie kaart? Ook dat is mogelijk! Mail dan info@belevenisopjebruiloft.nl

  Zit jullie afmeting van het bord er niet bij? Neem dan contact op,  Zijn jullie nog opzoek naar iets voor jullie ringen of een enveloppendoos neem dan gerust een kijkje.

  Levertijd:

  Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

   

 • Extra informatie

  Grootte (lxb)

  40*60cm,(40-60 gasten), 75*60 cm (70-90 gasten), 100*60 cm (100-120 gasten), 125*60 cm (130-150 gasten)

  Kleur decoratie

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker grijs, Donker groen, Gebrande letters, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart

  Type decoratie

  Dicht Hart, Open Hart, Geen Decoratie, Eigen Ontwerp (opgeven bij Bestelnotities bij Afrekenen

  Lettertype

  ‘Éigen Lettertype’ (opgeven in het tekstvakje onder opties), ‘Zoals het voorbeeld’, A song for jennifer, Always Forever, Always in my heart, Arial, Century Gothic, Geen belettering, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil