Winkel

Je bruiloft op maat

Gastenboek(bord) 75 personen

99.95

Het gastenboekbord

Materiaal: Steigerhout

Afwerking: geschuurd

Afmeting: 95 cm * 60 cm

Incl. 75 hartjes of boomstammen

*bepaal het benodigde aantal aan de hand van het aantal uitnodiging, er wordt per stel/gezin geschreven niet per persoon.

Levering

Belangrijk! Bij het afrekenen kunt u in de omschrijving aangeven welke tekst u wilt, kleur, lettertype en de kleur van de tekst. Vergeet niet aan te geven welk type steigerhout jullie willen en welke wensmogelijkheid een boomstammetjes of hartjes.

Al onze producten worden op bestelling gemaakt. Houdt u rekening met een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Vragen? mail deze gerust naar info@belevenisopjebruiloft.nl

Artikelnummer: BOB00113 Categorieën: , , Tags: , , , , ,
Beschrijving
 • Beschrijving

  Gastenboek(bord)

  Het gastenboekbord een keer iets heel anders waar je nog lang van kunt nagenieten. Het standaard gastenboek is natuurlijke leuk, maar wordt niet zo vaak meer ingekeken. Dit terwijl er zulke mooie en lieve wensen voor jullie van familie en vrienden in staan. Het gastenboek kun je na de bruiloft overal in huis ophangen. Het gastenboekbord is gemaakt van steigerhout, jullie kunnen zelf het type steigerhout bepalen. Er valt te kiezen uit: oud gemaakt, licht grijs, antraciet, blank en gebruikt steigerhout (de voorbeeldfoto is gemaakt van antraciet gebeitst steigerhout).

  Hoe werkt het: de gasten kunnen op de voorzijde van een stukje boomstammetje of hartje een wens voor jullie schrijven en aan de achterzijde hun naam. Het boomstammetje of hartje wordt na het beschrijven aan het gastenboek bord gehangen. Het Gastenboekbord is gemaakt van steigerhout en heeft een afmeting van 95 cm bij 60 cm. De tekst/hart in het midden kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Willen jullie geen hart, maar een ander symbool of alleen tekst geen probleem! ook qua kleur zijn er vele mogelijkheden. Zit jullie afmeting van het gastenboekbord of het juiste aantal gasten er niet bij? Neem dan contact op,  Zijn jullie nog opzoek naar iets voor jullie ringen of een enveloppendoos ook van steigerhout.

  Levertijd:

  Alle producten van Belevenis op je Bruiloft worden met de handgemaakt, hierdoor geldt er een standaard levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Mocht de standaard levertijd een probleem zijn neem dan gerust even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.