Winkel

Je bruiloft op maat

Gastenboek-A5 Gebrande Decoraties

27.50

Materiaal: blank plaatmateriaal

Afwerking: geschuurd

Decoratie: Bloemenrand of Bruidspaar

Afmeting: 23 cm* 17 cm* 1 cm (LxBxH)

Het gastenboek heeft 40 pagina’s ofwel 20 blaadjes, u kunt altijd bladeren bijbestellen er kunnen maximaal 100 blaadjes in het gastenboek.

Wissen

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Houten gastenboek-A5, Gebrande Decoratie

  Een houten gastenboek-A5 is een klein handzaam boekje. De voorkant heeft gebrande decoraties en teksten. Het heeft standaard witte bladeren waarop de (dag) gasten een anekdotes of hun namen kunnen plaatsen. Hoe leuk is het om deze berichtjes terug te lezen. Het is een mooie herinnering van vrienden en familie die zijn geweest op jullie bruiloft. Dit houten gastenboek is een echte eyecatcher tijdens de receptie. Alle aanwezigen zullen in de rij staan om hierin te willen schrijven. Een geschreven boodschap van geliefde is toch zoveel mooier als het staat in een persoonlijk gastenboek. Maak het houten gastenboek persoonlijk door jullie namen en trouwdatum erop te zetten. Zelf een tekst of decoratie is natuurlijk ook mogelijk.

  De afmeting van het boek is 23 cm bij 17 cm. Jullie kunnen kiezen om het houten gastenboek in te binden met ringen of met linten. De kaft en het papier worden samengebonden door middel van ringen of lint, dit kunnen jullie zelf bepalen. Er worden standaard 20 witte bladen meegeleverd. Dit zijn in totaal dan 40 pagina’s. Zijn de 20 meegeleverde bladeren niet genoeg? Extra bladeren zijn te bestellen middels artikel gastenboek bladeren.

  Dit houten gastenboek-A5 is van onbewerkt hout. Hierop kan je een gebrande decoratie op zetten. Bij de bijgeplaatste foto’s zie je twee mogelijke opties waaruit je kan kiezen. Dit wordt persoonlijker door jullie namen en trouwdatum erbij te zetten. Deze geef je door bij ‘Bestelnotities’ die rechtsboven bij ‘Afrekenen’ staat.

  Wil je graag een eigen ontwerp zoals jullie trouwkaart of een belangrijke gebeurtenis. Neem dan contact op per mail.

  Levertijd:

  Alle producten van Belevenis op je Bruiloft worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. In tijden van drukte kan de levertijd uiterlijk oplopen tot een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

   

 • Extra informatie

  Decoratie

  Bloemenrand, Bruidspaar, Eigen ontwerp

  Inbinden

  Ringen, Lint wit, Lint zwart, Lint licht roze