Winkel

Je bruiloft op maat

Sloophouten enveloppendoos

32.9542.95

Afmeting:

 • 40 cm * 30 cm* 23 cm (L*B*H),
 • 40 cm * 40 cm* 23 cm (L*B*H)
 • 50 cm * 40 cm* 23 cm (L*B*H).

Afwerking: gebeitst/geschuurd

Materiaal: Sloophout

De deksel is verwerkt in de doos en voorzien van de opening om de enveloppen in te deponeren. De deksel kan door de envelopopening ook worden opgetild.

Levering

Belangrijk!  Kleur van de letters en lettertype  kunnen zoals het voorbeeld, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Bekijk ze bij Kleuren en Lettertype Je kunt ze aangeven bij opties.

Willen jullie de enveloppendoos voorzien hebben van een eigen tekst? Vermeld deze tekst/symbolen en jullie namen/trouwdatum in het tekstvakje onder de opties.

 

Wissen

Artikelnummer: BOB00064-1 Categorie: Tags: , , ,
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Sloophouten enveloppendoos

  De sloophouten enveloppendoos is gemaakt van sloophout. Een robuuste houtsoort, wat ervoor zorgt dat dit een wat stoerder enveloppendoos is. Geen karton, maar een ander natuur product HOUT, om precies te zijn sloophout. De enveloppendozen van Belevenis op je Bruiloft hebben een deksel die mooi binnenin de doos vallen. De deksel is gemakkelijk te liften, de deksel kan via de gleuf van de enveloppen zo worden opgetild. De opening voor de enveloppen is in de deksel gefreesd. Wat deze doos extra speciaal maakt is dat hij na de bruiloft als memorybox kan worden gebruikt. Alle mooie herinneringen aan jullie prachtige dag kunnen jullie bewaren in de antraciet enveloppendoos. De enveloppendoos is geheel te personaliseren. Jullie enveloppendoos van steigerhout/memorybox is dan geheel eigen en zal altijd in het oog springen.

  De sloophouten enveloppendoos heeft 3 verschillende maten:

  • 40 cm * 30 cm* 23 cm (L*B*H)  20 –   65 enveloppen
  • 40 cm * 40 cm* 23 cm (L*B*H)  65 –   95 enveloppen
  • 50 cm * 40 cm* 23 cm (L*B*H). 95 – 175 enveloppen

  Deze enveloppendoos is gemaakt van sloophout. Dit is robuuste houtsoort. Dit zorgt ervoor dat dit een mooie stoere uitstraling heeft  Doordat de enveloppendoos van sloophout te personaliseren is kunnen jullie de tekst, het lettertype en de kleur van de letters zelf samenstellen. Op de foto’s wordt het lettertype ‘Cooper Black’

  De kleur en lettertype geef je aan als optie, jullie namen en datum kun je doorgeven bij het tekstvakje onder de opties. De opties waaruit je kan kiezen, is te zien bij de pagina kleuren en lettertype.

  De sloophouten enveloppendoos is te personaliseren met jullie tekst, eigen lettertype en de kleur van de letters. Neem daarvoor contact op per mail.

  Van deze lijn sloophout  zijn er ook nog andere accessoires: diverse bordenwegwijzersringendoosje 

  Levertijd: Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Afmetingen Niet beschikbaar
  Grootte

  40 cm * 30 cm* 23 cm (L*B*H) € 32.95, 40 cm * 40 cm* 23 cm (L*B*H) € 37.95, 50 cm * 40 cm* 23 cm (L*B*H) € 42.95.

  Lettertype

  ‘Éigen Lettertype’ (opgeven in het tekstvakje onder opties), ‘Zoals het voorbeeld’, Always Forever, Arial, Century Gothic, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebrande letters, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart