Winkel

Je bruiloft op maat

Houten enveloppendoos blank 40

52.95

Afmeting: 40*40*23 cm

Afwerking: geschuurd

Materiaal: nieuw steigerhout

De deksel is verwerkt in de doos en voorzien van de opening om de enveloppen in te deponeren. De deksel kan door de envelopopening ook worden opgetild.

Levering

Belangrijk!  Kleur van de letters en lettertype  kunnen zoals het voorbeeld (Kleur=zwart, Lettertype=Monotype Corosiva), maar er zijn ook andere mogelijkheden. Bekijk ze bij Kleuren en Lettertype Je kunt ze aangeven bij opties.

Willen jullie de endeloppendoos voorzien hebben van een eigen tekst?(Of zoals het voorbeeld ‘Every Love Story is Beautiful…) Vermeld deze tekst/symbolen en jullie namen/trouwdatum, rechtsboven bij het afrekenen in de ‘bestelopties’.

 

Wissen

Artikelnummer: BOB00104 Categorie:
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Houten enveloppendoos blank 40

  De houten envelopendoos is gemaakt van steigerhout. Een hele nieuwe kijk op de traditionele enveloppendoos. Geen karton, maar een ander natuurproduct HOUT, om precies te zijn steigerhout. De houten enveloppendoos van Belevenis op je Bruiloft hebben een deksel die mooi binnenin de doos vallen. De deksel is gemakkelijk te liften. Dit gebeurd door de gleuf van de enveloppen deze kan zo worden opgetild. De opening voor de enveloppen is in de deksel gefreesd, waardoor alle formaten enveloppen in de enveloppendoos passen. Wat de enveloppendoos extra speciaal maakt is dat hij na de bruiloft als memorybox kan worden gebruikt. Alle mooie herinneringen aan jullie prachtige dag kunnen jullie bewaren in de enveloppendoos. De enveloppendoos is geheel te personaliseren. Jullie enveloppendoos van steigerhout/memorybox is dan geheel in jullie eigen stijl en zal altijd in het oog springen.

  De enveloppendoos heeft een afmeting van 40 cm * 40 cm* 23 cm (L*B*H).

  De kleur en lettertype geef je aan als optie, jullie namen en datum kun je doorgeven bij ‘Bestelnotitities’, die rechtsboven te vinden zijn bij het ‘Afrekenen’. De opties waaruit je kan kiezen, is te zien bij de pagina kleuren en lettertype.

  De enveloppendoos van steigerhout is te personaliseren met jullie tekst, eigen lettertype en de kleur van de letters. Neem daarvoor contact op per mail. Wil je de tekst ‘Every love story…’? Ook dat kun je bij de Bestelnotities plaatsen.

  Van deze lijn steigerhouten zijn er ook nog andere accessoires: setprijs en ringendoosje

  Levertijd:

  Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. In tijden van drukte kan de levertijd uiterlijk oplopen tot een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

   

 • Extra informatie

  Lettertype

  ‘Éigen Lettertype’ (opgeven in het tekstvakje onder opties), ‘Zoals het voorbeeld’, Always Forever, Arial, Century Gothic, Geen belettering, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebrande letters, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart