Winkel

Je bruiloft op maat

Steigerhouten bord (l)

58.95

Steigerhouten bord

Materiaal: Steigerhout

Afwerking: geschuurd

Afmeting: 80 * 80 cm

Levering

Belangrijk! Bij het afrekenen kunt u in de omschrijving aangeven welke tekst, lettertype en de kleur van de tekst jullie willen. Vergeet niet aan te geven welk type steigerhout jullie willen.

Al onze producten worden op bestelling gemaakt. Houdt u rekening met een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Vragen? mail deze gerust naar info@belevenisopjebruiloft.nl

Artikelnummer: BOB00117 Categorieën: ,
Beschrijving
 • Beschrijving

  Steigerhouten bord

  Een steigerhouten bord ofwel een feest bord! Elke bruiloft is een feestje van liefde en geluk. De gasten hebben het naar hun zin, maar weten niet hoeveel er bij komt kijken in de voorbereidingen van jullie dag. De planning is rond en de dag kan beginnen! Maar hoe maak je duidelijk aan mensen wat de bedoeling is. Jullie kunnen moeilijk bij het gastenboek staan en tegelijkertijd de cadeaus in ontvangst nemen. Of mensen hun plek aanwijzen voor tijdens de ceremonie. Hiervoor zijn deze leuke steigerhouten borden.

  De borden hebben een afmeting van 80*80 cm en hebben een standaard. De borden zijn in 5 type steigerhout leverbaar: nieuw steigerhout, licht grijs, antraciet, oud gemaakt(zie afbeelding) en gebruikt steigerhout. Alle borden kunnen worden voorzien van jullie eigen tekst(en), lettertype en kleur letter. De borden hebben aan de achterzijde een dubbele hoge standaard zodat ze goed blijven staan en gemakkelijk zijn neer te zetten. Zit jullie afmeting van het bord er niet bij? Neem dan contact op,  Zijn jullie nog opzoek naar iets voor jullie ringen of een enveloppendoos ook van steigerhout.

  Levertijd:

  Alle producten van Belevenis op je Bruiloft worden met de handgemaakt, hierdoor geldt er een standaard levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Mocht de standaard levertijd een probleem zijn neem dan gerust even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.