Winkel

Je bruiloft op maat

Houten corsage

3.95

corsage’s van hout

Ronde boomstammetjes of hartjes

Doorsnede +/- 5cm

Gekleurde letters of gebrand

Het is voorzien van een magneet voor de bevestiging

 

 

Wissen
Artikelnummer: BOB00136-2 Categorie: Tags: , , ,
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Houten corsage

  Hoe leuk en apart is deze houten corsage? Het is een mooie  blikvanger voor jullie daggasten.

  Het is van oudsher een gebruik dat de naaste familie en beste vrienden van het bruidspaar een corsage dragen. Als je tijdens de huwelijks-ceremonie en dagbruiloft een klein gezelschap hebt uitgenodigd met uitsluitend die naaste familie en vrienden, dan is het gepast om dat gezelschap een corsage op te laten spelden.

  De corsage worden zowel door de mannen als door de vrouwen links gedragen. Draagt de heer een colbert of vest dan wordt de corsage op het revers bevestigd.

  De betekenis van corsage is versiersel. Deze versiersel kan heel mooi staan op kleding van de gasten. Het heeft een natuurlijke uitstraling, waardoor het goed past bij elk outfit. Corsages worden uitgedeeld door de ceremonie aan de gasten die de gehele dag aanwezig zijn. Dit zijn geen bloemen maar wel een ‘natuurlijk’ alternatief. En deze corsages zijn een blijvende herinnering!

  Twee variaties en diverse decoraties

  Deze houten corsage is in twee variaties te verkrijgen. Kies je voor een hartje of een rond boomstammetje? Maar ook is er een diverse mogelijkheden in decoraties. Je kunt de tekst erop branden of je gebruikt (gekleurd) vinyl? Veel is er mogelijk.Kies dan bij de optie ‘Kleur letters’ Gebrande letters.

  Ook wat betreft de tekst. Dat kunnen jullie intialen zijn, de trouwdatum, de naam van de persoon of gewoon een leuke decoratie. Er kan een strikje op bevestigd worden.

  Je kunt de teksten doorgeven bij ‘Notities’ die rechtsboven te vinden is wanneer je naar ‘Afrekenen’ gaat

  Bevestiging

  Het is voorzien van een magneet voor de bevestiging. Dit is heel eenvoudig te bevestigen. Geen gaatjes meer in de mooie kleding die die dag wordt gedragen.Met een zogenaamde corsagespeld wordt het vastgemaakt, maar tegenwoordig kan dat ook met de corsagemagneet; deze voorkomt schade aan kleding.

  Deze decoratie is succes verzekerd, omdat het een leuke blijvende herinnering is voor jullie gasten!

 • Extra informatie

  Lettertype

  Always Forever, Arial, Century Gothic, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil

  Tekst

  De teksten zoals je naam, trouwdatum of andere teksten kunnen worden ingevuld bij het tekstveld ‘Notities’. Deze is te vinden rechtsboven wanneer je naar ‘Afrekenen’ gaat.

  Producttype

  Boomstammetje, Hartje