Winkel

Je bruiloft op maat

De wegwijzer op een paal

14.5079.50

De wegwijzer op een paal

Materiaal: sloophout

Afwerking: geschuurd

Afmeting: wegwijzer: 40*10 cm.

De bevestigingspaal heeft een lengte van 150/160 cm. Aan het eind heeft het een punt om het makkelijk de grond in te steken. Er kunnen max 3 bordjes op.

Levering

Belangrijk! Bij het afrekenen kunt u in de Bestelnotities aangeven welke kant het bordje wijst (links, rechts of gewoon recht) en welke tekst erop komt.

Al onze producten worden op bestelling gemaakt. Houdt u rekening met een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Vragen? mail deze gerust naar info@belevenisopjebruiloft.nl

Wissen
Artikelnummer: BOB00114-2 Categorieën: ,
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  De wegwijzer op een paal

  Jullie hebben een prachtige locatie gevonden in de bossen of een andere prachtige verborgen plek. Geen paniek met de sloophouten wegwijzer komt iedereen goed op jullie prachtige dag aan. De wegwijzers geven jullie gasten alvast een voorproefje in welke gezellige bruiloftssfeer zij terecht komen. Het is een moderne manier voor de aankleding van jullie bruiloft, dus geen geplastificeerde blaadjes of gespannen lakens, maar mooie wegwijzers.

  En het is superhandig in Corona tijd om de mensen de juiste eenrichtings route te bewandelen. Zo blijft het veilig voor iedereen

  Hoe werkt het: De wegwijzer is een pijlbord van 40 * 10 cm. Deze is wordt op een paal bevestigd. Aan de onderkant heeft het een punt, zodat deze eenvoudig in de grond kan worden gestoken. Er kunnen maximaal 3 bordjes erop worden bevestigd.

  Jullie kunnen de teksten op beide borden zelf samenstellen. Voorzie de wegwijzer van jullie namen, richtingen, thema of bijv: feestje, I Do’s en ceremonie kunnen erop geplaatst worden. Kies zelf jullie lettertype, neem bijvoorbeeld het lettertype van jullie uitnodiging. Willen jullie geen tekst, maar een symbool of teken geen probleem! ook qua kleur zijn er vele mogelijkheden. De paal van de wegwijzer is 150/160 cm lang en 3 cm breed.

  Zit jullie afmeting van de wegwijzer er niet bij? Neem dan contact op,  Zijn jullie nog opzoek naar iets voor jullie ringen of een enveloppendoos ook van steigerhout.

  Levertijd:

  Alle producten van Belevenis op je Bruiloft worden met de handgemaakt, hierdoor geldt er een standaard levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. . Mocht de standaard levertijd een probleem zijn neem dan gerust even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 • Extra informatie

  Aantal bordjes

  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

  Aantal palen

  1, 2, 3, 4, 5

  Kleur letters

  ‘zoals het voorbeeld’, Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Sunrise Orange, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart

  Lettertype

  Sierlijk, Stoer, Eigen lettertype