Winkel

Je bruiloft op maat

De wegwijzer met stoer touw

7.0070.00

De wegwijzer

Materiaal: sloophout

Afwerking: geschuurd

Afmeting: wegwijzer: 40*10 cm.

Lengte touw: 50 cm

De bordjes kunnen aan een paal worden bevestigd. Dit heeft een lengte van 150/160 cm. Deze kan apart worden besteld bij deze link.

Levering

Belangrijk! Bij het afrekenen kun je rechtsboven bij Bestelnotities aangeven welke tekst er op het bord mag.

Al onze producten worden op bestelling gemaakt. Houdt u rekening met een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Vragen? mail deze gerust naar info@belevenisopjebruiloft.nl

Wissen
SKU: BOB00114-1 Categorieën: ,
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  De wegwijzer met stoer touw

  Jullie hebben een prachtige locatie gevonden in de bossen of een andere prachtige verborgen plek. Geen paniek met de wegwijzer komt iedereen goed op jullie prachtige dag aan. De wegwijzers geven jullie gasten alvast een voorproefje in welke gezellige bruiloftssfeer zij terecht komen.

  En het is superhandig in Corona tijd om de mensen de juiste eenrichtings route te bewandelen. Zo blijft het veilig voor iedereen

  Hoe werkt het: De wegwijzer is een pijlbord van 40 * 10 cm. Aan het bord wordt een dik touw bevestigd, zodat het in de bomen gehangen kan worden. Jullie kunnen de teksten op het bordt zelf samenstellen. Het kan met deze lettertype’s of kies jullie eigen lettertype bijvoorbeeld het lettertype van jullie uitnodiging. Willen jullie geen tekst, maar een symbool of teken geen probleem! ook qua kleur zijn er vele mogelijkheden.

  Zit jullie afmeting van de wegwijzer er niet bij? Neem dan contact op,  Zijn jullie nog opzoek naar iets voor jullie ringen of een enveloppendoos ook van steigerhout.

  Levertijd:

  Alle producten van Belevenis op je Bruiloft worden met de handgemaakt, hierdoor geldt er een standaard levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. . Mocht de standaard levertijd een probleem zijn neem dan gerust even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 • Extra informatie

  Aantal losse borden

  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

  Lettertype

  Sierlijk, Stoer, Eigen lettertype

  Kleur letters

  ‘zoals het voorbeeld’, Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Sunrise Orange, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart

Inloggen

Winkelwagen

Producten