Winkel

Je bruiloft op maat

Wegwijzer bruiloft sloophout

43.95

Wegwijzer bruiloft

Materiaal: sloophout

Afwerking: geschuurd

Afmeting 5 borden: +/-50 cm

De bevestigingspaal heeft een lengte van 150 cm. De onderkant heeft een voet zodat het stevig en eenvoudig te plaatsen is.

Levering

Belangrijk! Bij het afrekenen kun je rechtsboven bij de ‘Bestelnotities’ aangeven welke tekst, lettertype en de kleur van de tekst je wilt. Denk er ook aan welke richting u de eventuele pijl op wilt laten wijzen

Al onze producten worden op bestelling gemaakt. Houdt u rekening met een levertijd van 10 werkdagen ofwel 2 weken. Vragen? mail deze gerust naar info@belevenisopjebruiloft.nl

Artikelnummer: BOB00123 Categorieën: ,
Beschrijving
 • Beschrijving

  Wegwijzer bruiloft sloophout

  Jullie hebben een prachtige locatie gevonden in de bossen of een andere prachtige verborgen plek? of gewoon een leuke wegwijzer op jullie trouwlocatie? Met deze sloophouten wegwijzer voor jullie bruiloft komt iedereen goed op jullie prachtige dag aan. De wegwijzers geven jullie gasten alvast een voorproefje in welke gezellige bruiloftssfeer zij terecht komen. Het is een moderne manier voor de aankleding van jullie bruiloft, dus geen geplastificeerde blaadjes of gespannen lakens, maar mooie wegwijzers.

  Hoe werkt het: De wegwijzer heeft vijf borden, de alle borden hebben een afmeting van 50 * 10 cm en kunnen allen worden voorzien van een pijl. Jullie kunnen de teksten op alle borden zelf samenstellen. Jullie namen, richtingen, thema of bijv: feestje, I Do’s en ceremonie kunnen erop geplaatst worden. Verder kunnen jullie ook het lettertype en de kleur zelf bepalen. Kies bijvoorbeeld het lettertype van jullie uitnodiging. Willen jullie geen tekst, maar een symbool of teken geen probleem! ook qua letter kleuren zijn er vele mogelijkheden. De paal van de wegwijzer is 150 cm hoog en +/- 10 cm breed. Er zit een stevige voet aan de paal zodat wegwijzer goed kan blijven staan zowel binnen in jullie locatie als welkomstbord of buiten de locatie om de weg te wijzen.

  Willen jullie meer dan 5 borden? klik dan hier of zit jullie afmeting qua lengte van het bord of hoogte van de standaard er niet bij? Neem dan contact met ons op.  Zijn jullie ook nog op zoek naar iets voor jullie ringen? via deze link kunnen jullie ook een ringendoosje vinden van sloophout.

  Levertijd:

  Alle producten van Belevenis op je Bruiloft worden met de handgemaakt, hierdoor geldt er een standaard levertijd van 10 werkdagen. Mocht de standaard levertijd een probleem zijn neem dan gerust even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.