Winkel

Je bruiloft op maat

Wandbord steigerhout (m)

35.00

Materiaal: Steigerhout

Afwerking: geschuurd

Afmeting: 60*40cm (lxb)

Levering

Belangrijk!  Kleur van de letters en kunnen zoals het voorbeeld (wit-zwart), maar ook andere opties zijn mogelijk. Deze kan je aangeven bij opties. Vermeld jullie namen/trouwdatum/stad of dorp, rechtsboven bij het afrekenen in de ‘bestelopties’.

Wissen

Artikelnummer: BOB00116-1 Categorieën: , ,
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Wandbord steigerhout met plateau

  Deze steigerhouten wandbord is een echte eyecatcher in jullie huis! Hoe leuk is dit als aandenken van jullie trouwdag. Plaats er een foto van jullie als pas-getrouwd stel op, of zoals het voorbeeld, een windlichtje.

  De afmeting van de borden is 60*40 cm (lxb).  De borden zijn in 5 type steigerhout leverbaar: nieuw steigerhout, licht grijs, antraciet, oud gemaakt en gebruikt steigerhout (zie afbeelding). Alle borden kunnen worden voorzien van jullie eigen tekst(en), kleur letter. Aan de bovenkant hebben de steigerhouten borden een ring, waarmee ze gemakkelijk zijn op te hangen. Zijn jullie nog opzoek naar iets voor jullie ringen of een enveloppendoos ook gemaakt van steigerhout.

  Jullie namen, trouwdatum en de stad/dorp waar jullie zijn getrouwd kun je doorgeven bij ‘Bestelnotitities’, die rechtsboven te vinden zijn bij het ‘Afrekenen’. De opties van kleuren waaruit je kan kiezen, is te zien bij de pagina kleuren en lettertype.

  Levertijd:

  Alle producten van Belevenis op je Bruiloft worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. In tijden van drukte kan de levertijd uiterlijk oplopen tot een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Kleur Letters

  wit-zwart, wit-blauw, wit-zilver, zilver-blauw, wit-d.groen, paars-lila, wit-wit, donker grijs-licht grijs, blauw-licht blauw, ‘eigen combinatie (geef door bij bestelnotitities)’

  Houtsoort

  nieuw steigerhout, licht grijs steigerhout, oud gemaakt steigerhout, gebruikt steigerhout (zoals afbeelding)