Winkel

Je bruiloft op maat

Tekstbord vurenhout (bruin)

29.95

Tekstbord vurenhout

Materiaal: vurenhout

Afwerking: donker bruin gebeitst

Afmeting: 60*40cm

Levering

Belangrijk! Bij het afrekenen kunt u in de omschrijving aangeven welke tekst, lettertype en de kleur van de tekst jullie willen.

Al onze producten worden op bestelling gemaakt. Houdt u rekening met een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Vragen? mail deze gerust naar info@belevenisopjebruiloft.nl

Wissen

Artikelnummer: BOB00135 Categorieën: ,
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Tekstbord vurenhout

  Een tekstbord als welkomstbord ofwel een feest bord! Elke bruiloft is een feestje van liefde en geluk. De gasten hebben het naar hun zin, maar weten niet hoeveel er bij komt kijken in de voorbereidingen van jullie dag. De planning is rond en de dag kan beginnen! Hoe leuk is het om als de dag start iedereen heerlijk welkom te heten met een persoonlijk tekstbord. Jullie kunnen moeilijk alle gasten tegelijk ontvangen en om toch een warm welkom te geven voor jullie ontmoeting is dit tekstbord natuurlijk een mooi gebaar. Dit bord is nog beter te zien, wanneer deze op een schilders-ezel staat. Deze staander is in oze webshop te bestellen.

  De afmeting van de borden is 60*40 cm. De borden kunnen staand en liggend geleverd worden. Het bord is gemaakt van donker bruin gebeitst vurenhout. Alle borden kunnen worden voorzien van jullie eigen tekst(en), lettertype en kleur letter. Jullie kunnen het bord ook makkelijk op bijvoorbeeld een schildersezel kunnen plaatsen. De schildersezel kunnen jullie dan mooi versieren met bijvoorbeeld balonnen of een bloemstuk. Hebben jullie een specifieke kleur als thema? Dan kunnen jullie ook de kleur aanpassen aan jullie thema.

  De kleur en lettertype kunnen zoals het voorbeeld, maar je kunt ook een andere keuze hebben. Dit geef je aan bij de opties. Jullie namen en datum kun je doorgeven bij ‘Bestelnotitities’, die rechtsboven te vinden zijn bij het ‘Afrekenen’. De opties waaruit je kan kiezen, zijn te zien bij de pagina kleuren en lettertype.

  Een eigen lettertype of wellicht de voorkant van jullie kaart? Ook dat is mogelijk! Mail dan info@belevenisopjebruiloft.nl

  Zit jullie afmeting van het bord er niet bij? Neem dan contact op,  Zijn jullie nog opzoek naar iets voor jullie ringen of een enveloppendoos neem dan gerust een kijkje.

  Levertijd:

  Alle producten van Belevenis op je Bruiloft worden met de handgemaakt, hierdoor geldt er een standaard levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Mocht de standaard levertijd een probleem zijn neem dan gerust even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 • Extra informatie

  Lettertype

  ‘Éigen Lettertype’ (opgeven in het tekstvakje onder opties), ‘Zoals het voorbeeld’, Always Forever, Arial, Century Gothic, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebroken wit, Geel, Goud, Hard roze, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart