Winkel

Je bruiloft op maat

Sloophouten wandbord met plateau (M)

31.95

Materiaal: Sloophout

Afwerking: geschuurd

Afmeting: 60*40cm (lxb)

Levering

Belangrijk!  Kleur van de letters en kunnen zoals het voorbeeld (wit-groen), maar ook andere opties zijn mogelijk. Deze kan je aangeven bij opties. Vermeld jullie namen/trouwdatum/stad of dorp, rechtsboven bij het afrekenen in de ‘bestelopties’.

Wissen

Artikelnummer: BOB00116-1-1 Categorieën: ,
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Sloophouten wandbord met plateau

  Dit sloophouten wandbord,  is een echte eyecatcher in jullie huis! Het is van stoer materiaal gemaakt en heeft een robuuste uitstraling. Het heeft een plateau waarop iets geplaatst kan worden Plaats er een foto van jullie als pas-getrouwd stel op, of een windlichtje. Hoe leuk is dit als aandenken van jullie trouwdag.

  De afmeting van de borden is 60*40 cm (lxb).  Dit sloophouten wandbord kan worden voorzien van jullie eigen tekst(en), kleur letter. Aan de bovenkant hebben de steigerhouten borden een ring, waarmee ze gemakkelijk zijn op te hangen. Zijn jullie nog opzoek naar iets voor jullie ringen of een enveloppendoos ook gemaakt van steigerhout.

  Heb je eigen ideeën van een tekst die je heel graag op het wandbord wil? Dit is altijd mogelijk! Neem eens contact op om je wensen te bespreken.

  Jullie namen, trouwdatum, deze tekst of eventueel andere teksten je doorgeven bij ‘Bestelnotitities’, die rechtsboven te vinden zijn bij het ‘Afrekenen’. De opties van kleuren waaruit je kan kiezen, is te zien bij de pagina kleuren en lettertype.

  Cadeau-tip

  Dit is ook een ontzettend leuk cadeau om als gast aan het pas getrouwd stel te geven. Je kunt dit geven op de trouwdag zelf, maar eventueel nadat ze getrouwd zijn is het mogelijk. Geef het dan als verassing op een verjaardag of als het stel een jaar getrouwd is. Hoe leuk is om dit sloophouten wandbord als herinnering te mogen geven en te ontvangen.

  Levertijd:

  Alle producten van Belevenis op je Bruiloft worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. In tijden van drukte kan de levertijd uiterlijk oplopen tot een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Kleur Letters

  wit-zwart, wit-blauw, wit-zilver, zilver-blauw, wit-d.groen, paars-lila, wit-wit, donker grijs-licht grijs, blauw-licht blauw, ‘eigen combinatie (geef door bij bestelnotitities)’