Winkel

Je bruiloft op maat

Sloophout bord

27.95

Materiaal: Sloophout

Afwerking: geschuurd

Afmeting: 45*30cm

Levering

Belangrijk!  Kleur van de letters kunnen zoals het voorbeeld, maar ook andere opties zijn mogelijk. Deze kan je aangeven bij opties.   Willen jullie het bord voorzien hebben van een eigen tekst? Vermeld deze tekst/symbolen en jullie namen/trouwdatum, rechtsboven bij het afrekenen in de ‘bestelopties’.

Wissen

Artikelnummer: BOB00118 Categorieën: ,
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Sloophout bord

  Het sloophout bord, kan natuurlijk allerlei teksten hebben om jullie bruiloft te versieren. De sloophouten borden worden als versiering gebruikt, een echte toevoeging als bruiloft versiering. Er is vast veel tijd gegaan in het plannen van jullie bruiloft, aan het einde van het plannen komen de leuke details zoals versieringen. Bij belevenis op je Bruiloft hebben allerlei type versieringen, waaronder dit leuke bord. Dit bord kan bijvoorbeeld door de ringdragers worden meegenomen, te schattig zijn de kleine kinderen met de borden. Nog voordat de bruid arriveert tovert dat al een glimlach op ieders gezicht.

  Dit sloophouten bord heeft een afmeting van 45*30 cm en hebben twee oogjes aan de bovenzijde, maar kunnen ook voorzien worden van een standaard. De borden kunnen staand en liggend geleverd worden, indien jullie een standaard wensen. Alle borden kunnen worden voorzien van jullie eigen tekst(en), lettertype en kleur letter.  Zit jullie afmeting van het bord er niet bij? Neem dan contact op,  Zijn jullie nog opzoek naar iets voor jullie ringen of een enveloppendoos ook van steigerhout.

  Levertijd:

  Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. In tijden van drukte kan de levertijd uiterlijk oplopen tot een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Tekst

  Uncle ….Too Late To Run, Here She Comes, Here Comes The Love of My Life, Namen en Datum, Papa, ben je er klaar voor…, ‘Eigen Tekst (kan je doorgeven bij Notities bij Afrekenen

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebroken wit, Geel, Goud, Hard roze, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart