Winkel

Je bruiloft op maat

Sloophout bord S

19.95

Sloophout bord

Materiaal: Sloophout

Afwerking: geschuurd

Afmeting: 45*20cm

Levering

Belangrijk! Bij het afrekenen kunt u in de omschrijving aangeven welke tekst, lettertype en de kleur van de tekst jullie willen.

Al onze producten worden op bestelling gemaakt. Houdt u rekening met een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Vragen? mail deze gerust naar info@belevenisopjebruiloft.nl

Artikelnummer: BOB00130 Categorie:
Beschrijving
 • Beschrijving

  Sloophout bord S

  Het sloophout bord, kan natuurlijk allerlei teksten hebben om jullie bruiloft te versieren. De sloophouten borden worden als versiering gebruikt, een echte toevoeging als bruiloft versiering. Er is vast veel tijd gegaan in het plannen van jullie bruiloft, aan het einde van het plannen komen de leuke details zoals versieringen. Bij belevenis op je Bruiloft hebben allerlei type versieringen, waaronder dit leuke bord. Dit bord kan bijvoorbeeld door de ringdragers worden meegenomen, te schattig zijn de kleine kinderen met de borden. Nog voordat de bruid arriveert tovert dat al een glimlach op ieders gezicht.

  Dit sloophouten bord heeft een afmeting van 45*20 cm en hebben twee oogjes aan de bovenzijde, maar kunnen ook voorzien worden van een standaard. De borden kunnen staand en liggend geleverd worden, indien jullie een standaard wensen. Alle borden kunnen worden voorzien van jullie eigen tekst(en), lettertype en kleur letter.  Zit jullie afmeting van het bord er niet bij? Neem dan contact op,  Zijn jullie nog opzoek naar iets voor jullie ringen of een enveloppendoos ook van steigerhout.

  Levertijd:

  Alle producten en zo ook het sloophoutenbord van Belevenis op je Bruiloft worden met de handgemaakt, hierdoor geldt er een standaard levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Mocht de standaard levertijd een probleem zijn neem dan gerust even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.