Winkel

Je bruiloft op maat

De wegwijzer op een paal

14.5026.50

De wegwijzer op een paal

Materiaal: sloophout

Afwerking: geschuurd

Afmeting: wegwijzer: 40*10 cm.

De bevestigingspaal heeft een lengte van 150/160 cm. Aan het eind heeft het een punt om het makkelijk de grond in te steken. Er kunnen max 3 bordjes op.

Levering

Belangrijk! Hieronder bij het tekstvakje, kan je de tekst invullen wat op het bordje komt. Geef daarbij aan welke kant het bordje wijst (links, rechts of gewoon recht)

Ander lettertype: Zet dat ook hierbij.

Al onze producten worden op bestelling gemaakt. Wil je binnen 2 weken dit product ontvangen? Neem dan contact op: info@belevenisopjebruiloft.nl

Wissen

Artikelnummer: BOB00114-2 Categorieën: , Tags: ,
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  De wegwijzer op een paal

  Jullie hebben een prachtige locatie gevonden in de bossen of een andere prachtige verborgen plek. Geen paniek met de sloophouten wegwijzer komt iedereen goed op jullie prachtige dag aan. De wegwijzers geven jullie gasten alvast een voorproefje in welke gezellige bruiloftssfeer zij terecht komen. Het is een moderne manier voor de aankleding van jullie bruiloft, dus geen geplastificeerde blaadjes of gespannen lakens, maar mooie wegwijzers.

  En het is superhandig in Corona tijd om de mensen de juiste eenrichtings route te bewandelen. Zo blijft het veilig voor iedereen

  Hoe werkt het: De wegwijzer is een pijlbord van 40 * 10 cm. Deze is wordt op een paal bevestigd. Aan de onderkant heeft het een punt, zodat deze eenvoudig in de grond kan worden gestoken. Er kunnen maximaal 3 bordjes erop worden bevestigd.

  Jullie kunnen de teksten op beide borden zelf samenstellen. Voorzie de wegwijzer van jullie namen, richtingen, thema of bijv: feestje, I Do’s en ceremonie kunnen erop geplaatst worden. Kies zelf jullie lettertype, neem bijvoorbeeld het lettertype van jullie uitnodiging. Willen jullie geen tekst, maar een symbool of teken geen probleem! ook qua kleur zijn er vele mogelijkheden. De paal van de wegwijzer is 150/160 cm lang en 3 cm breed.

  Zit jullie afmeting van de wegwijzer er niet bij? Neem dan contact op,  Zijn jullie nog opzoek naar iets voor jullie ringen of een enveloppendoos ook van steigerhout.

  Levertijd:

  Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Aantal bordjes

  1, 2, 3

  Kleur letters

  ‘zoals het voorbeeld’, Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Sunrise Orange, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart

  Lettertype

  Sierlijk, Stoer, Eigen lettertype