Winkel

Je bruiloft op maat

De wegwijzer met stoer touw

7.0070.00

De wegwijzer

Materiaal: sloophout

Afwerking: geschuurd

Afmeting: wegwijzer: 40*10 cm.

Lengte touw: 50 cm

De bordjes kunnen aan een paal worden bevestigd. Dit heeft een lengte van 150/160 cm. Deze kan apart worden besteld bij deze link.

Wil je een andere tekst of lettertype? Plaats dat dan in het tekstvakje onder de opties.

Levering

Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

Wissen

Artikelnummer: BOB00114-1 Categorieën: ,
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  De wegwijzer met stoer touw

  Jullie hebben een prachtige locatie gevonden in de bossen of een andere prachtige verborgen plek. Geen paniek met de wegwijzer komt iedereen goed op jullie prachtige dag aan. De wegwijzers geven jullie gasten alvast een voorproefje in welke gezellige bruiloftssfeer zij terecht komen.

  En het is superhandig in Corona tijd om de mensen de juiste eenrichtings route te bewandelen. Zo blijft het veilig voor iedereen

  Hoe werkt het: De wegwijzer is een pijlbord van 40 * 10 cm. Aan het bord wordt een dik touw bevestigd, zodat het in de bomen gehangen kan worden. Jullie kunnen de teksten op het bordt zelf samenstellen. Het kan met deze lettertype’s of kies jullie eigen lettertype bijvoorbeeld het lettertype van jullie uitnodiging. Willen jullie geen tekst, maar een symbool of teken geen probleem! ook qua kleur zijn er vele mogelijkheden.

  Zit jullie afmeting van de wegwijzer er niet bij? Neem dan contact op,  Zijn jullie nog opzoek naar iets voor jullie ringen of een enveloppendoos ook van steigerhout.

   

 • Extra informatie

  Aantal losse borden

  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

  Lettertype

  Sierlijk, Stoer, Eigen lettertype

  Kleur letters

  ‘zoals het voorbeeld’, Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Sunrise Orange, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart