Winkel

Je bruiloft op maat

Gastenboek(bord) 50 personen, onbewerkt hout, gebrande decoratie

52.50

Materiaal: onbewerkt hout

Afwerking: geschuurd

Afmeting: 80 cm * 50 cm

Incl. 50 hartjes of boomstammen

*bepaal het benodigde aantal aan de hand van het aantal uitnodiging, er wordt per stel/gezin geschreven niet per persoon.

Wissen

Artikelnummer: BOB00113-1 Categorieën: ,
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Gastenboek(bord)

  Het gastenboekbord een keer iets heel anders waar je nog lang van kunt nagenieten. Het standaard gastenboek is natuurlijke leuk, maar wordt niet zo vaak meer ingekeken. Dit terwijl er zulke mooie en lieve wensen voor jullie van familie en vrienden in staan. Het gastenboekbord kun je na de bruiloft overal in huis ophangen. Dit gastenboekbord is gemaakt van onbewerkt hout. Daarop isde boom ingebrand. De houten hartjes zijn op dit bord, naast de boom opgeplakt. Dit zijn er totaal 50. Hierop kunnen de (dag) gasten hun naam op zetten. Bepaal het benodigde aantal aan de hand van het aantal uitnodiging, er wordt per stel/gezin geschreven niet per persoon.

  Hoe werkt het: Het gastenboekbord is gemaakt van onbewerkt hout en heeft een afmeting van 80 cm bij 50 cm. Dit bord wordt kant en klaar bij jullie bezorgd. Dit houdt in dat de gebrande boom en de hartjes er al op staan. De hartjes kunnen ook worden vervangen door boomstammetjes. De gasten kunnen op het hartje hun naam met een gastenboekstift. Willen jullie een andere afmeting van het gastenboekbord of ander aantal gasten? Neem dan contact op,  Zijn jullie nog opzoek naar iets voor jullie ringen of een enveloppendoos ook van steigerhout.

  Levertijd:

  Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. In tijden van drukte kan de levertijd uiterlijk oplopen tot een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Decoratie

  Hartjes, Boomstammetjes