Winkel

Je bruiloft op maat

Houten schijf voor trouwringen (gebrande en vinyl decoratie)

24.50

Materiaal: houten ronde schijf

Decoratie 1:  vinyl met gekozen lettertype en kleur

Decoratie 2: gebrande bloemenrand met namen en datum

Decoratie 2: gebrande ringen met Forever my Always

Afmeting: 25 cm* 3 cm (LxH)

Wissen
Artikelnummer: BOB00144 Categorie:
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Houten schijf voor trouwringen

  De houten schijf is afkomstig van een boom; ofwel het is een boomschijf. Hout is een mooi product. Net zoals jullie ringen. Deze mogen gezien worden! Hoe mooi is het dan deze op een prachtige manier te laten zien. Het is een alternatief voor het welbekende kussentje.

  Uniek

  Deze boomschijf is een uniek product! Wanneer jullie namen erop staan met daarbij de trouwdatum is het al heel speciaal. Wellicht hebben jullie een symbool of jullie voorletters in sierlijke vorm op de trouwkaart? Deze kunnen d.m.v branden of vinyl erop gebracht worden.

  Decoratie

  De decoratie;  jullie namen, trouwdatum en symbolen kan via twee opties geplaatst worden Je kunt kiezen tussen een gebrande versie of vinyl. Bij de vinyl heb je een keuze voor een kleur en lettertype. Bij Belevenis op je Bruiloft maken we alles met de hand. Dit biedt de mogelijkheid om niet alleen de tekst geheel zelf samen te stellen, maar ook het lettertype en de kleur van de tekst. Hierdoor maken jullie het moment van de ringen uitwisselen nog persoonlijker.  De kleur en lettertype geef je aan als optie, jullie namen en datum kun je doorgeven bij ‘Bestelnotitities’, die rechtsboven te vinden zijn bij het ‘Afrekenen’. De opties waaruit je kan kiezen, is te zien bij de pagina kleuren en lettertype. Dit kan je in de bestelopties aangeven.

  Ook bij de gebrande decoratie twee versie heb je twee keuzes; een bloemenrand met namen en trouwdatum. Of de versie met ringen. De keuze (en namen/datum) geef je door bij ‘Bestelnotities’ die rechtsboven bij ‘Afrekenen’ staat.

  Levertijd:

  Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. In tijden van drukte kan de levertijd uiterlijk oplopen tot een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Decoratie

  Decoratie 1 Vinyl, Decoratie 2 Gebrande bloemenrand, Decoratie 3 Gebrande ringen

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebrande letters, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart

  Lettertype

  Always Forever, Arial, Century Gothic, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil