Winkel

Je bruiloft op maat

De Ringenkoffer, onbewerkt hout

22.95

Materiaal: Onbewerkt hout

Afwerking: geschuurd

Afmeting: 25*30*10 cm (L*B*H)

Levering

Belangrijk!   De tekst en lettertype  kunnen zoals het voorbeeld, maar ook andere opties zijn mogelijk. Deze kan je aangeven bij opties.  Willen jullie het ringenkoffertje voorzien hebben van een eigen tekst? Vermeld deze tekst/symbolen en jullie namen/trouwdatum, rechtsboven bij het afrekenen in de ‘bestelopties’.

 

 

Wissen
SKU: BOB00101-1 Categorie:
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  De Ringenkoffer, onbewerkt hout

  De ringenkoffer is gemaakt van onbewerkt hout. Het is een andere mogelijkheid om jullie ringen te brengen naar de ceremonie. Dit kan door het bruidsmeisje of bruidsjonker worden gebracht, of door een van jullie kinderen. Zie je ze al lopen? Geeft een extra sentimenteel momentje. Elke tekst en zelfs symbolen kunnen op de ringenkoffer worden geplaatst. De ringenkoffer is na jullie prachtige dag ook nog te gebruiken. Als je de deksel open klapt, kunnen in de koffer bv de kaarten die je hebt ontvangen in bewaren. Zo kunnen jullie elke dag aan jullie mooie trouwdag worden herinnert.

  Bij Belevenis op je Bruiloft maken we alles met de hand. Dit biedt de mogelijkheid om niet alleen de tekst  geheel zelf samen te stellen, maar ook het lettertype. De tekst wordt erop gebrand. Plaats bijvoorbeeld jullie namen en trouwdatum. Hierdoor maken jullie het moment van de ringen uitwisselen nog persoonlijker. De ringenkoffer is heeft een afmeting van 25*30*10 cm (L*B*H) en is gemaakt van onbewerkt hout. Het heeft een metalen handvat. De ringenkoffer is een eigentijds product en geheel in eigen stijl te verkrijgen. Hierin kan heel mooi onze ringendoosjes, waar de ringen zelf in geplaatst zijn. De ringendoos blank steigerhout past hier heel mooi bij.

  Bij Belevenis op je bruiloft hebben we meerdere producten die als accessoires of decoratie op jullie bruiloft gebruikt kunnen worden.  neem gerust een kijkje bij de enveloppendozen

   

  Levertijd:

  Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. In tijden van drukte kan de levertijd uiterlijk oplopen tot een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

   

 • Extra informatie

  Lettertype

  ‘Éigen Lettertype (opgeven bij ‘Bestelopties bij ‘Afrekenen’, ‘Zoals het voorbeeld’, Always Forever, Arial, Century Gothic, Geen belettering, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil