Winkel

Je bruiloft op maat
Aanbieding!

Trouwerij-aanbieding! White Wash Trio

109.85 99.85

Enveloppendoos, ringdoosje en gastenboek

Afmetingen: Enveloppendoos: 40*40*23 cm

Ringendoosje 12*8*5 cm

Welkomstbord 40*60*2 cm

Materiaal:  Vurenhout, White Wash

Lettertype van voorbeeld is Candlescript Demo Version en Bernard MT Condensed

Kleur van voorbeeld is Donkergroen

 

 

Levering

Jullie namen, de trouwdatum en eventueel andere decoraties worden met een (gekleurde) vinyl erop geplaatst. De kleur en lettertype geef je aan als optie, de namen en datum kun je doorgeven bij ‘Bestelnotitities‘, die rechtsboven te vinden zijn bij het ‘Afrekenen‘. De opties die er mogelijk zijn,  kan je zien bij de pagina kleuren/belettering.

Wissen
Artikelnummer: BOB00108-2-1 Categorie:
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Trouwerij-aanbieding! White Wash Trio

  Trouwerij-aanbieding! Dit White Wash Trio bestaat uit een Vurenhouten enveloppendoos van de afmeting 40*40 cm, een Vurenhouten ringendoosje en een Welkomstbord. Een sjieke combinatie wat heel erg mooi staat op jullie bruiloft.

  Enveloppendoos

  Geen enveloppendoos van karton meer, maar deze eigentijdse enveloppendoos van Vurenhout. De enveloppendoos is in 5 verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Te weten blank (natuurlijk), oud gemaakt, licht grijs, antraciet, gebruikt steigerhout en deze  gemaakt van Vurenhout, White Wash gemaakt. De doos is gemakkelijk te openen; de deksel is aan een kant te openen. De opening voor de enveloppen is in deze deksel gefreesd. Wat de enveloppendoos extra speciaal maakt is dat er schanieren en een slotbeugel heeft. Dit geeft een stoere uitstraling. De enveloppendoos is na jullie bruiloft ook goed te gebruiken als een memorybox. Het is een stevige Vurenhouten enveloppendoos waardoor hij nog jaren mee kan als memorybox waar jullie alle herinneringen aan de prachtige dag in kunnen bewaren.

  Ringendoosje

  De setprijs verraad het natuurlijk al, maar bij de enveloppendoos is ook een bijpassend ringendoosje verkrijgbaar. Dit zal hetzelfde houtsoort hebben als de enveloppendoos. De afmeting van het Vurenhout ringendoosje is 12*8*5 cm voorzien van 2 gefreesde rondjes om de ringen in te plaatsen en na de bruiloft te gebruiken als waxinelichthouder! Het ringenringendoosje geeft jullie zo elke dag nog een warm aandenken aan jullie huwelijksdag.

  Welkomstbord

  Een tekstbord als welkomstbord ofwel een feest bord! Elke bruiloft is een feestje van liefde en geluk. De gasten hebben het naar hun zin, maar weten niet hoeveel er bij komt kijken in de voorbereidingen van jullie dag. De planning is rond en de dag kan beginnen! Hoe leuk is het om als de dag start iedereen heerlijk welkom te heten met een persoonlijk tekstbord. Jullie kunnen moeilijk alle gasten tegelijk ontvangen en om toch een warm welkom te geven voor jullie ontmoeting is dit tekstbord natuurlijk een mooi gebaar. Dit bord komt nog mooier uit als het op een schildersezel-staander plaatst. Deze is ook te bestellen in onze webshop.

  Levertijd:

  Alle producten van Belevenis op je Bruiloft worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. In tijden van drukte kan de levertijd uiterlijk oplopen tot een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Sunrise Orange, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zoals het voobeeld, Zwart

  Lettertype

  ‘Éigen Lettertype (opgeven bij ‘Bestelopties bij ‘Afrekenen’, ‘Zoals het voorbeeld’, A song for jennifer, Always Forever, Always in my heart, Arial, Bernard MT Condensed, Breetty, Candlescript Demo Version, Century Gothic, Geen belettering, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil