Winkel

Je bruiloft op maat
Aanbieding!

Bruiloft-aanbieding! Enveloppendoos, Ringendoosje en Gastenboek

108.95 99.00

Enveloppendoos, ringdoosje en gastenboek

Afmetingen: Enveloppendoos: 40*40*23 cm

Ringendoosje 12*8*5 cm

Gastenboek 23*32*2 cm

Materiaal: Steigerhout en vloerdelen (gastenboek)

Type steigerhout mogelijkheden: blank (natuurlijk), oud gemaakt, licht grijs, antraciet en gebruikt steigerhout

 

Levering

Jullie namen, de trouwdatum en eventueel andere decoraties worden met een (gekleurde) vinyl erop geplaatst. De kleur en lettertype geef je aan als optie, de namen en datum kun je doorgeven bij ‘Bestelnotitities‘, die rechtsboven te vinden zijn bij het ‘Afrekenen‘. De opties die er mogelijk zijn,  kan je zien bij de pagina kleuren/belettering.

Wissen

Artikelnummer: BOB00108 Categorie:
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Bruiloft-aanbieding

  Bruiloft-aanbieding! Een steigerhouten enveloppendoos van de afmeting 40*40 cm, een steigerhouten ringenplateau en een gastenboek. De ultieme bruiloft aanbieding!!

  Enveloppendoos

  Geen enveloppendoos van karton meer, maar deze eigentijdse enveloppendoos van steigerhout. De steigerhouten enveloppendoos is in 5 verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Te weten blank (natuurlijk), oud gemaakt, licht grijs, antraciet en gebruikt steigerhout. De deksel van de enveloppendoos is makkelijk uitneembaar via de gleuf voor de enveloppen. De enveloppendoos is na jullie bruiloft ook goed te gebruiken als een memorybox. De enveloppendoos is een stevige steigerhouten enveloppendoos waardoor hij nog jaren mee kan als memorybox waar jullie alle herinneringen aan de prachtige dag in kunnen bewaren.

  Ringendoosje

  De setprijs verraad het natuurlijk al, maar bij de enveloppendoos is ook een bijpassend ringendoosje verkrijgbaar. Dit zal hetzelfde houtsoort hebben als de enveloppendoos. De afmeting van het steigerhouten ringendoosje is 12*8*5 cm voorzien van 2 gefreesde rondjes om de ringen in te plaatsen en na de bruiloft te gebruiken als waxinelichthouder! Het ringenringendoosje geeft jullie zo elke dag nog een warm aandenken aan jullie huwelijksdag.

  Gastenboek

  Het derde onderdeel van de set is het gastenboek. Dit gastenboek is gemaakt van houten vloerdelen. De afmeting van het boek is 23 cm bij 32 cm. Jullie kunnen kiezen om het houten gastenboek in te binden met ringen of met linten. De kaft en het papier worden samengebonden door middel van ringen of lint, dit kunnen jullie zelf bepalen. Er worden standaard 20 witte bladen meegeleverd. Dit zijn in totaal dan 40 pagina’s. Zijn de 20 meegeleverde bladeren niet genoeg? Extra bladeren zijn te bestellen middels artikel gastenboek bladeren.

  Levertijd:

  Alle producten van Belevenis op je Bruiloft worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. In tijden van drukte kan de levertijd uiterlijk oplopen tot een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Houtsoort

  Antraciet kleurig steigerhout., Blank (natuurlijk) steigerhout, Gebruikt steigerhout, Licht grijs steigerhout, Oud gemaakt steigerhout

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart

  Lettertype

  Always Forever, Arial, Century Gothic, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil

  Inbinden gastenboek

  Ringen, Lint wit, Lint zwart, Lint licht roze