Nieuwe Producten

Trends op gebied van trouwen houden wij nauwlettend in de gaten. Want hoe leuk is het om producten aan te bieden waar bruidsparen naar op zoek zijn! Dus innoveren wij elk jaar in nieuwe accessoires voor jullie bruiloft! Hieronder de nieuwe producten voor 2021:

Gepersonaliseerde Kledinghanger

kledinghanger bruin
kledinghanger bruin met witte decoratie

Hangend op deze houten kledinghanger tonen jullie trouwkleding het mooist. En denk eens aan de foto’s die gemaakt worden; succes gegarandeerd!  Ben je nog op zoek naar een leuk om cadeau? Dan is dit te gek om te geven maar ook om te krijgen! Klik hier om ze in de webshop te bekijken.

De Houten Gastenboeken

Houten Gastenboek A4-2D
Houten Gastenboek A4-2D

Dit zijn bijzondere Gastenboeken omdat de teksten op de voorkant, zoals jullie namen en trouwdatum, uit ander hout gesneden worden met een lasersnijder. Daarna worden ze aangebracht op de voorkant van het Boek. Klik hier om ze in de webshop te bekijken.

Houten Gastenboek Speciaal-Brad

Houten Gastenboek Speciaal -Brad

Dit Houten Gastenboek Speciaal is bijzonder doordat het een 2D voorkant heeft. Het betekend dat jullie namen en trouwdatum uit ander hout gesneden zijn met een lasersnijder, en op de voorkant van het Gastenboek worden bevestigd. Klik hier om ze in de webshop te bekijken.

Diverse Taarttopper

Taarttoppers zijn echt een aanvulling op jullie mooie bruidstaart. Wij van Belevenis op je Bruiloft maken hele mooie en persoonlijke taarttoppers, die de taart nog mooier maken. Klik hier om ons assortiment te bekijken.