Winkel

Je bruiloft op maat

Enveloppendoos gebr. steigerhout 40

52.95

Afmeting: 40*40*23 cm

Afwerking: geschuurd

Materiaal: gebruikt steigerhout

De deksel is verwerkt in de doos en voorzien van de opening om de enveloppen in te deponeren. De deksel kan door de envelopopening ook worden opgetild.

Levering

Belangrijk!  Kleur van de letters en lettertype  kunnen zoals het voorbeeld (Kleur=wit, Lettertype=Lavenderia), maar er zijn ook andere mogelijkheden. Bekijk ze bij Kleuren en Lettertype Je kunt ze aangeven bij opties.

Willen jullie de endeloppendoos voorzien hebben van een eigen tekst?(Of zoals het voorbeeld ‘Every Love Story is Beautiful…) Vermeld deze tekst/symbolen en jullie namen/trouwdatum, rechtsboven bij het afrekenen in de ‘bestelopties’.

 

Wissen
Artikelnummer: BOB00017 Categorie:
Beschrijving
Extra informatie
 • Beschrijving

  Enveloppendoos

  Deze doos is gemaakt van steigerhout. Een hele nieuwe kijk op de enveloppendoos. Geen karton, maar een ander natuur product HOUT, om precies te zijn steigerhout. De doos van Belevenis op je Bruiloft hebben een deksel die mooi binnenin de doos vallen. De deksel is gemakkelijk te liften, de deksel kan via de gleuf van de enveloppen zo worden opgetild. De opening voor de enveloppen is in de deksel gefreesd. Wat de enveloppendoos extra speciaal maakt is dat hij na de bruiloft als memorybox kan worden gebruikt. Alle mooie herinneringen aan jullie prachtige dag kunnen jullie bewaren. De enveloppendoos is geheel te personaliseren. Jullie enveloppendoos van steigerhout/memorybox is dan geheel eigen en zal altijd in het oog springen.

  De kleur en lettertype geef je aan als optie, jullie namen en datum kun je doorgeven bij ‘Bestelnotitities’, die rechtsboven te vinden zijn bij het ‘Afrekenen’. De opties waaruit je kan kiezen, is te zien bij de pagina kleuren en lettertype. Wil je de tekst ‘Every love story…’? Ook dat kun je bij de Bestelnotities plaatsen.

  Afmetingen

  De enveloppendoos heeft een afmeting van 40 cm * 40 cm* 23 cm (L*B*H). Deze enveloppendoos is gemaakt van gebruikt steigerhout. Jullie kunnen het personaliseren doordat  je de tekst, het lettertype en de kleur van de letters zelf samenstellen.

  Een eigen ontwerp? Ook dat is mogelijk! Neem contact op per mail: info@belevenisopjebruiloft.nl

  Van deze lijn steigerhouten zijn er ook nog andere accessoires: setprijs en ringendoosje

  Levertijd:

  Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. Wij streven dit zo snel mogelijk te doen. In tijden van drukte kan de levertijd uiterlijk oplopen tot een levertijd van 20 werkdagen ofwel 4 weken. Hebben jullie minder dan 15 werkdagen de tijd, neem dan eerst contact met ons op zodat we een eventuele aanpassing aan de levertijd kunnen afspreken.

 • Extra informatie

  Lettertype

  ‘Éigen Lettertype (opgeven bij ‘Bestelopties bij ‘Afrekenen’, Always Forever, Arial, Century Gothic, Lavenderia, LillyBelle, Lucida Handwriting, Monotype Corosiva, Stea, Stencil

  Kleur letters

  Appel groen, Baby blauw, Blauw, Bruin, Donker blauw, Donker Grijs, Donker groen, Gebrande letters, Gebroken wit, Geel, Geen kleur, Goud, Hard roze, Koper-rood, Lagoon blauw, Licht blauw, Licht grijs, Licht roze, Lila, Linde groen, Magenta, Marine blauw, Mint, Oranje, Paars, Rood, Turquise blauw, Wit, Zilver, Zwart